Bu site, tarayıcınız için sınırlı desteğe sahiptir. Edge, Chrome, Safari veya Firefox'a geçmenizi öneririz.

📦 500 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO 📦

Küçük evler için büyük öneriler

Artan nüfus, azalan yerleşim yerleri ve küçülen aileler insanları minimal yaşama ve daha küçük yaşam alanlarına itti. Küçük alanları daha kullanışlı ve her ihtiyacı karşılamak adına sizlere birkaç tüyo vereceğiz, belki bu fikirlerden ilham alabilirsiniz :)

-Aynı odada birden fazla alan oluşturacaksanız,

Aynı odaya sığdırdığınız farklı kullanım alanlarını birbirinden ayırın. Bunu farklı zemin döşemesi, farklı ışıklandırma, farklı aksesuarlar ile yapabilirsiniz. Şöyle ki salonunuz aynı zamanda yemek masanızın olduğu yemek odası ise; oturma alanının aydınlatması ile yemek tarafının aydınlatmasını farklı kullanabilir; halı ya da zemin döşemesini farklı yapabilirsiniz. Böylece alan birbirinden ayrılarak daha düzenli hale gelir.

Farklı alanlar için perde ya da paravan, Aynı oda içinde farklı alanlarınızı perde ile bölebilir, separatör paravan kullanabilirsiniz. Bu odanın daha cool görünmesini sağlar ve farklılık katar.

-Ferahlık için beyazdan ve gün ışığından faydalanın,

Küçük evlerde ferah bir dekorasyon yapmak için uygulamanız gereken ilk çözüm gün ışığından en iyi şekilde faydalanan bir ortam oluşturmaktır. Açık renkler kullanarak ve bol pencere ile oluşturacağınız bir dekorasyon asla kasvetli olmayacaktır.  

-Odanın sadece yatay değil dikey alanları,

Odanız sadece yatay düz bir alandan ibaret değil. Yüksek tavanlı evler için aşağıdaki gibi odaya kat çıkmak çok havalı değil mi?

 

-Kompakt Mobilyalar,

Evinizde kullanacağınız mobilya hem raf hem gardırop, hem yatak, hem sandıksa?? Daha ne olsun. Aşağıdaki gibi her şey bir arada olan kompakt mobilya tercihi küçük evler için kurtarıcı.

 

-Yaratıcı depolama çözümleri,

Küçük bir ev dekore ederken bulabildiğiniz her alanı depolama amacıyla kullanabilirsiniz. Bazalı koltuklar, sandık puflar…

-Banyo aydınlatması,

Ev büyük olsa bile küçük olan banyolarınız için aydınlatma çok büyük öneme sahip. Işıklandırma işte bu yüzden banyolar için en temel tasarım unsurlarından biri.

-Loft tasarıma bir şans,

Açık odalar, geniş mekanlar, ham duvarlar ve brütal ögelerle dekore edilen loft ortamlar yeni nesil modern dekorasyonun yüzü oluyor. Siz de tasarımınızda sıra dışı ama bir o kadar da popüler bir tarz oluşturmak istiyorsanız loft dizayna bir şans verin.

 

Tabii, hepsinden daha önemli bir şey var; eviniz nasıl olursa olsun, içinde The Lucid Lab tasarımı mutlaka olsun ;)

Huzur olsun, mutluluk olsun, sağlık olsun :)

1 yorum

Mus

Tesekkurler

Yorum yap

Lütfen unutmayın, yorumlar yayınlanmadan önce onaylanmalıdır.

Sepet

Tebrikler! Siparişiniz ücretsiz gönderim için uygundur Sepetinize 500TL ürün ekleyin siparişinizde Kargonuz ücretsiz olsun.
Satın alınabilecek başka ürün yok

Sepetiniz şu anda boş.